sábado, 20 de septiembre de 2008

PRESENTACIÓ

Hola, sóc Isabel Allende i en aquesta presentació el que vull dir es que sóc una alumna de 1er de Bat, sóc repetidora i que aquesta activitat ja vaig tenir el plaer de fer-la el curs passat. Dic que vaig tenir el plaer de fer-la el curs passat perquè considero que està bastant bé, és una bona oportunitat de fer les activitats de la classe d'una manera diferent a la de sempre. Considero que és més divertit presentar els teus exercicis a l'ordinador, en el teu blog, perquè d'aquesta manera, també, aprens a desenvolupar-te una mica més amb la informàtica i surts de la rutina de haver de presentar sempre els teus treballs en paper.

1 comentario:

Severus dijo...

Hola, Isabel.

M'alegro de veure que tens bons records d'aquesta activitat. Intentarem que, enguany, sigui encara més atractiva i més activa.

Quan us vaig suggerir d'emprar sobrenoms literaris pensava, sobretot, en noms de personatges, no pas d'autors; vull dir que algú podria acusar-te de suplantació de la personalitat. Per què no proves a triar un altre nom? Encara estàs a temps, i de segur que t'estalvies algun malentès amb altres fans de l'autèntica Isabel Allende.